Jolanda & Friends editie 6 groot succes

Op 9 en 10 september 2021 vond de 6ᵉ editie plaats van Jolanda & Friends. Twee uitverkochte avonden vol spetterende muziek, leuke gasten en verrassingen. Deze twee avonden werden gehouden in Eetcafé Pinocchio. 

Naast Jolanda waren er optredens van Rockin’ Stephanie, Ricky Ricardo, Diego Cabeytu en Hernan el Celebre. Gasten konden op de foto met Aadje en Richard van tv programma Ik Vertrek, er was een stand aanwezig van La Chica Damesmode, een fotohoek en speciale Jolanda & Friends merchandise.

Eén van de hoogtepunten op beide avonden was de loterij waarbij mooie prijzen gewonnen konden worden. Zo werden op beide avonden maar liefst drie cadeaubonnen van Eetcafé Pinocchio verloot, een bon van Corina’s fashion en La Chica Mode gaf op beide avonden ook een cadeaubon weg.

Het waren twee feestelijke avonden waar nog lang over gesproken zal worden.

Wil je weten wanneer de volgend editie van Jolanda & Friends plaats vindt? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

Geef een antwoord