Biografie

Jolanda Philippi is een graag geziene en veelgevraagde zangeres in de regio Benidorm (Spanje). Zij treedt wekelijks op in o.a.  Eetcafé Pinocchio, The New Artist en Eetcafé Bij Ons in Benidorm. Daarnaast treedt zij op in andere etablissementen in de omgeving, zoals restaurant El Castillo, El Pinxto Bar, Papagayo, Bar 56 in Calpe, op Camping Almafra en bij de Vlaamse Vriendenkring Benidorm en Club Los Holandeses. En natuurlijk op aanvraag bij feestelijke privé gelegenheden in zowel Spanje als Nederland. Bij elk optreden zijn de terrassen goed gevuld en na het inzetten van de eerste noten komen de voetjes van de vloer.

Tijdens een optreden bestaat de setlist van Jolanda uit Nederlandstalige en Engelse muziek, hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90, disco, ballads en eigen nummers. Een verzoeknummer aanvragen is mogelijk, net als een eigengemaakte setlist. Voor een themafeest, bijvoorbeeld carnaval of zingen op een bruiloft, daarvoor kun je ook bij Jolanda terecht.

Feest van het jaar Jolanda & Friends
Jolanda organiseert met haar supporter makelaardij Spaanse DroomCasa jaarlijks het spektakel van Benidorm: Jolanda & Friends. Tijdens de drie uitverkochte feestavonden treedt Jolanda op met diverse gastartiesten voor haar Nederlandse en Spaanse fans. Een avondvullend programma vol met verrassingen en entertainment. Jolanda & Friends, HÉT feest van het jaar, onderstreept de populariteit van de geliefde zangeres Jolanda Philippi. 

Muzikale reizen
Jaarlijks vindt de bootreis Jolanda & Friends plaats. Een muzikale boottocht van 4 uur lang waar niet alleen Jolanda, maar ook collega artiesten optreden. De boottocht is in Nederland. Zelf gaat Jolanda ook mee met artiestenreizen. Zo ging zij 9 jaar lang naar Turkije en is zij een aantal keer naar Sauerland geweest. Deze laatstgenoemde reis vindt jaarlijks in februari plaats. Samen met collega artiesten zorgt zij voor een feestelijke en gezellige week.

Balkon optreden
In het begin van 2020 had Spanje een lockdown en was het voor Jolanda niet mogelijk om live op te treden in Benidorm en omgeving. Creatief als zij is, besloot Jolanda om elke vrijdagavond een optreden te geven vanaf haar eigen balkon. Twee uur lang zong zij een selectie uit haar repertoire. En dit alles was online live te volgen. Vanaf het eerste live online optreden kon zij rekenen op een groot aantal kijkers uit Spanje en Nederland. Inmiddels zijn de live uitzendingen van haar huidige optredens een favoriete vervanging geworden.

Tijdens de coronacrisis heeft Jolanda een speciale CD gemaakt. Op deze CD staan 12 bijzondere nummers die de mensen een hart onder de riem steekt tijdens lastige tijden.

Afscheidsceremonie
Jolanda zingt de favoriete liedjes van uw geliefde live tijdens de afscheidsceremonie, zowel in Spanje als in Nederland.